PIZZERIA HUZUR

PIZZERIA HUZUR Pizzeria Huzur

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 205 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzeria Huzur. Meer weten? Ontdek meer

9 aug 2022 om 19:51 Wij hadden 4 grote broodjes kip gesteld, waarvan 1 kip speciaal. De speciaal was inderdaad groot (half turksbrood), de andere 3 waren een kwart van een turksbrood. Maar hebben wel voor een groot broodje betaald. Wacht tijd was ook enorm lang. Spijtig
9 aug 2022 om 13:00 Jammer genoeg 2 uur moeten wachten op onze bestelling. Ook de gratis fles cola van 1,5L ontbrak.
9 aug 2022 om 8:06 Mindere ervaring deze keer. Eten besteld voor levering 18.15u. Geleverd om iets na 19.15u. Jammergenoeg was de pizza niet meer warm, eerder lauw. Smaak was wel OK
27 jul 2022 om 19:41 Helaas wat langer moeten wachten door de drukte. Takeaway gaf 30 minuten aan werden er 60 minuten. Met alle begrip. Eten was goed. Helaas gratis fles cola vergeten 1,5l vergeten bij bestelling van 36 euro.
21 jul 2022 om 20:54 Was lekker
3 jul 2022 om 18:47 Groenten hadden de oorlog nog meegemaakt, en de levering was 40 minuten te laat vrij irritant als je besteld voor een bedrijf waar je maar 30 minuten pauze hebt
1 jul 2022 om 20:09 Eten was heel lekker! Zeker zijn prijs waard.
1 jul 2022 om 19:39 Zelfs door de drukte en het langer wachten was het eten nog warm en de frietjes nog krokant.
28 jun 2022 om 21:49 Vond het helemaal niet lekker!
28 jun 2022 om 19:28 Helaas de pizza randen weer zwart gebakken. De grote kebap leek op een kleine, verschil was amper te zien. Extra peper gevraagd was vergeten. Ik zou zeggen volgende keer beter … We weten dat ze het kunnen!
28 jun 2022 om 5:51 Heel erg lekker!
25 jun 2022 om 20:38 Het was de lekkerste kapsalon ooit. Perfect gebakken kofte, en kip. Het was meerdan genoeg. Pizza was heerlijk, De eten was nog goed warm geleverd. De bezorger was heel vriendelijk en lief. Zeer aante raden.